Fri. Sep 22nd, 2023

Повеќе од 270 илјади ученици, од кои 188 илјади основци и 80 илјади средношколци, од денес се вратија во училишните клупи за почетокот на второто полугодие од учебната 2016/2017 година.

Зимскиот распуст беше продолжен со два дополнителни наставни дена (18-ти и 20 јануари), по препораката од Комисијата за заразни болести и Министерството за здравство да се избегне опасноста од ширење на грипот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.