Mon. Oct 2nd, 2023

Пожар избувна утрово во објектот на Супер Тинекс лоциран на булевар „Борис Трајковски“ во Кисела Вода.

Според информациите од Противпожарната бригада, пожарот избувнал во деловен простор во Супер Тинекс. Направена е материјална штета.

Интервенирале три противпожарни возила и пожарот е изгаснат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.