ФОТО: Како изгледа презентер на временска прогноза во Мексико, како во Македонија?

0
2

Погледнете зошто секој Мексиканец сака да гледа временска прогноза на телевизија. 

 

Како тоа изгледа во Македонија? 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here