Sun. Oct 1st, 2023

Непријатни сцени се случија за време на изгласувањето на буџетот за 2017. година во Минесота, откако гувернерот Марк Дејтон колабираше за време на својот говор.

Додека имаше 40 минутен говор, Дејтон најпрво се напи вода, но веднаш потоа се онесвест. Брзата реакција на луѓето околу него не дозволија да падне на земјата.

Гувернерот веднаш бил пренесе во болница, од каде што е пуштен на домашно лекување, а неговата здравствена состојба е стабилна.

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.