Fri. Sep 22nd, 2023

Меланија Трамп е „објект“ за својот сопруг, сметаат експерт по јазикот на телото, откако ги следел односите меѓу претседателот и првата дама за време на церемонијата на инаугурацијата.

За време на заклетвата, Трамп и Меланија беа следени постојано од камерите. Многу набљудувачи можеа да го забележат ладниот однос на двојката, особено во споредба со семејството Обама.

„Меланија е објект за Трамп“ изјави Сузан Константин, експерт за јазикот на телото, кои обучувала американски лица од американската влада но и врвни адвокати.

„Не гледам вистина љубов, топлина во нивниот однос“, вели таа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.