Fri. Sep 22nd, 2023

Убавата американска актерка и еден од членовите на Советодавниот совен на Консултативниот совет за заштите на животните, Памела Андерсон откри дека на првата дама на САД, Мелани Трамп ќе и подари палто од еко кожа.

„На првата дама на САД, Мелани Трамп ќе и испратам една од моите руски палта, кои се од еко кожа, а дизајнирани во Русија“, изјави Памела Андерсон.

Андерсон е голем борец за правата на животните, особено против употреба на нивната кожа за облека. Често е дел од добротворни кампањи и член на повеќе организации кои се борат токму против злоупотеба на животните.

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.