fbpx
2.8 C
Skopje

Најважните особини кои еден маж треба да ги поседува

АКТУЕЛНО

Кога сте во потрага по вистинскиот, повеќето мажи кои ги запознавате не се покажуваат баш како соодветни за вас. Обрнете внимание на тоа што ви се чини како ситница, а е битно во потрагата по партнер од соништата.

1. Смисла за хумор

Без обзир на тоа колку мажот е привлечен, вашата врска нема да биде долготрајна доколку тој нема смисла за хумор или ако е пресериозен. Мажот кој ве засмејува, ви помага и да ги пребродите некои тешки моменти и да ги сфатите помалку сериозно. Доколку заедно се смеете, ќе ви биде позабавно што и да правите.

2. Маж без предрасуди

Личностите со предрасуди можат да бидат прилично тешки. Да се има мислење е одлично, но маж кој е целосно затворен за нови идеи и туѓи мислења воопшто не е „материјал” за врска. Да се биде во врска со некој кој нема предрасуди значи дека сте со личност која ги прифаќа сите видови на луѓе, идеи и начини на живот.

3. Маж со цели

Мажите кои немаат никакви цели во животот и кои речиси секој слободен момент го поминуваат пред телевизор, пред компјутер, кафуле или кладилница, не може да се наречат мажи. Држете се подалеку од мрзливци. Здрава доза на амбиции е одличен квалитет кој секој маж треба да го поседува. Во спротивно, само се шета изгубено низ животот.

4. Маж со големо срце

Доколку мажот нема дух, без обзир колку и да е згоден или успешен, ќе го нема тоа што ви треба. Мажите со големо срце се внимателни, блиски се со семејството и пријателите, сакаат да помагаат на блиските, чувствителни се и не се плашат од своите емоции. Доколку го пронајдете, не се оддвојувајте од него.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -