Mon. Oct 2nd, 2023

Изгледа дека наскоро би можело да дојде крајот на соработката меѓу македонската ракометна федерација и искусниот стратег, Лино Чевар.

Имено, според хрватските медиуми, Червар е број еден фаворит за преземање на хрватската репрезентација од рацете на Жељко Бабиќ. Споре информациите Червар веќе ја прифатил оваа понуда, а негов помошник се споменува Славко Голужа.

Бабиќ во вторник и официјално ќе ја напушти функцијата селектор на Хрватска, а во деновите што следуваат ќе знаеме дали Червар ќе биде неговата замена.

By D.S

One thought on “Крај на соработката меѓу Червар и РФМ: Искусниот стратег прифатил понуда од „Коцкестите“?”
  1. Najgolemiot prevarant vo rakometot, sampbendisaniot”sveznalac” , samo usluga ke ni napravi neka si odi dva pati ke go spakuvame.

Leave a Reply

Your email address will not be published.