6.8 C
Skopje
Tuesday, November 28, 2023

Апел за помош на малата Ева Крстаноска – ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ!

Малата Ева Крстаноска од Охрид веќе една година се бори со многу редок вид на леукемија. Во моментот состојбата и е влошена поради што неопходно е под итно да заминат на операција во Германија.

Фондот за здравство покрива дел од износот, остатокот треба да го обезбеди семејството, за што им е потреба нашата помош.

Да донираме на 070 143-116 (за корисници на Телеком) и 143-502 (за корисници на Вип).

Превземено од Телеком и Вип.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -