fbpx
5.8 C
Skopje

Ако ова лето го освоите овој хороскопски знак тоа ќе биде љубов за цел живот

АКТУЕЛНО

Ако успеете да ве засака припадник на овој хороскопски знак, тоа ќе биде за цел живот.

Станува збор за личностите родени во знакот Девица. Тие се исполнети со љубов и кога ќе засакаат некого, тоа е за целиот живот.

Всушност, Девиците се склони кон „трагични љубови“ слично како онаа на Ромео и Јулија. Ќе ве сакаат „до даска“ и со вас ќе појдат и на крајот на светот…ако треба и зад него! Поради тоа станува збор за стабилни доверливи партнери со кои можете да планирате иднина. Ќе ви бидат верни, доверливи и лојални сопружници, а на партнерот ќе му биде тоа што на него во тој момент му е потребно – и татко и мајка, и брат и сестра, и пријател и љубовник.

Девицата со несебична предаденост ја изразува љубовта. Сака организираност во се, а хаотичност и врева кај нив ја будат желбата за бегство. Затоа не ги притискајте.

Доколку успеете со Девица да изградите семејство, очекувајте мирен и стабилен живот – мала совршена љубовна целина.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -