fbpx
11.8 C
Skopje

Колев: Се додека судиските чекани не чукаат со силен и еднаков звук за сите Македонија ќе биде царство на корупција и криминал!

АКТУЕЛНО

Сѐ додека не започнат да свират полициските сирени ПОДЕДНАКВО ЗА СИТЕ, да чукаат со силен и еднаков звук судиските чекани ПОДЕДНАКВО ЗА СИТЕ а гласот на обвинителите да биде остар и рамен кон СИТЕ, сѐ до тогаш Македонија ќе биде царство на корупција, криминал, иновациски фондови и тендер коалиции.
Европа значи вредности а не кампањи и декларации, пишува на својата официјална ФБ страница претседателот на Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев.

 

Сѐ додека не започнат да свират полициските сирени ПОДЕДНАКВО ЗА СИТЕ, да чукаат со силен и еднаков звук судиските…

Posted by Petar Kolev on Monday, August 20, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -