Сообраќајот на Граничниот премин Евзони во прекин!

0
2

Како и вчера, така и денес во прекин од 16.30 часот е сообраќајот на Граничниот премин Евзони.

Причината за ова како што се наведува од нашето МВР е блокадата од земјоделски машини, па така прекинот на сообраќајот е и за влез и излез.

Се пропуштаат само пешаци и нема информација од грчката полиција до кога ќе трае. На ГП Меџитлија и Дојран нема застој.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here