fbpx
13.8 C
Skopje

Руски ритуал со сол: Штити од негативна енергија и црна магија

АКТУЕЛНО

Ритуалот започнува на полноќ: во тавата ставете 3 шаки сол. Ставете на оган да се загрева солта 20 минути. Кога солта ќе биде испржена, се изговара следниот текст:

Вас 77 ве нахранив и ве напоив, сега да ми покажете и да ми раскажете кој, зошто и кога му се поклонувам на Бога, мене (изговорете го своето име), ми е нанесено зло, не од ѕвер, не од риба, не од птица, туку од човек. Покажете ми, раскажете ми зошто?

Ако солта силно потпукнува или поцрне, тоа е знак за црна магија. Излезете на улица или на пат и пребројте од вашата своја десна страна 21 ѕвезда на небото и кажете го следното:

Царице ѕвездо, врати го ова зло кое ми е направено, не од риба, ниту од птица, туку од човек. Вратете му го злото, јас му простувам.

После тоа, до следниот ден на полноќ, важи правилото: во куќата не смее ништо да се внесува ниту да се изнесува од неа.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -