Sun. Sep 24th, 2023

Откако претседателот на државата Ѓорге Иванов не му го довери мандатот за состав на Влада на лидерот на СДСМ Зоран Заев и истиот побара 61 пратенички потпис како гаранција за доверување на мандатот на лидерот на опозицијата, Зоран Заев со реакција се огласи на својот Фејсбук профил.

„Веројатно и тоа е со причина…Постојано потешкиот пат за нас. Не било лесно да се сруши режим со пенкало и глас. Тоа што не може да не убие, може само посилни да не направи“, напиша Заев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.