3.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

ВО ЖИВО: Трет ден масовни протести во Романија

Граѓаните во Романија веќе трет ден протестираат против одлуката на Владата да се ублажат законите во борбата против корупцијата. Овој спорен декрет ги намалува казните на корупцијата, со што одредени политичари можат да бидат поштедени од кривично гонење

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -