32.8 C
Skopje
Tuesday, July 16, 2024

(ВИДЕО) Кој се има возачка дозвола: Удри автомобил на паркинг, а потоа направи нешто непромислено

Често пати на социјалните мрежи знаеме да загледаме видео, во кое некој возач воопшто не успева да се снајде со предизвикот наречен сообраќај.

Видеото во продолжение е веројатно врв на сите вакви чудни ситуации, на кои едноставно мора да се запрашате: Како воопшто успеа да добиеш возачка дозвола?

Жена не успева да излезе со својот „Форд Фокус“ седум минути од паркинг, каде автомобилите се паркирани паралелно, па се што треба да направи е да се врати назад и да го држи воланот право.

Таа успеа да го удри автомобилот кој беше веднаш до неа, а потоа со вода и крпа го избриша местото од ударот, се качи во својот автомобил и на крајот некако успеа да замине.

поврзани објави

Последни објави