7.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

МИХАЈЛОВСКИ: Вашите црни тефтери за отстрел се доказ да продолжам како и до сега

„Ко што рече Ѓеро на насловна “Премиерно ќе го крка Тони Шанац”. Но, животот е тркало. Час си горе, час долу.
Тоа што ме има во вашите црни тефтери за отстрел, што ги спомнуваше великиот режисер, само ми е доказ дека треба продолжам како и до сега“.

Ова е првичната реакција на Тони Михајловски по информацијата дека ОЈО поднело обвинителен предлог против него затоа што, како што навело Обвинителството „се заканил дека ќе стори кривино дело за кое е предвидена казна затвор до пет години“.

Станува збор за објава на Михајловски на ФБ во врска со стандардните пишувања на Бранко Тричковски за насилство и убивање кон високи функционери на минатата власт. ОЈО никогаш не реагирало на ваквите пишувања на Тричковски, но ете се огласи по повод реакцијата на тие пишувања од страна на Михајловски.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -