Sun. Oct 1st, 2023

Социјалната мрежа „Инстаграм“ не стои во место, па често излегуваат нов вид на трендови. Последен во низата е начинот на кој голем број на жени ги „рекламираат“ своите гради.

Се почесто се појавуваат секси фотографии, во поза која до сега беше ретка, па речиси и никој не се осмелуваше да ја реализира. Во последниот период, таквиот став драстично се промени.

Ваквиот тренд започна од Ирина Шајк, потоа ја следеше Џеј Ло, по што се надровраа уште неколку илјадници нивни обожавателки. Дали и вие би се осмелиле за ваков чекор?

 

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.