7.8 C
Skopje
Wednesday, February 28, 2024

Професорката Силјановска Давкова: Направете селфи во знак на поддршка на мојата кандидатура

Кандидатката за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска ги повика подржувачите да излезат во канцелариите на ДИК и да си направат селфи како потврда дека го дале својот потпис за нејзината кандидатура и на тој начин да ги поттикнат и останатите.

-Како што веќе најавив, од денес, па во наредните две недели, ќе се одвива постапката за собирање потписи за мојата претседателска кандидатура и тоа во локалните канцеларии на ДИК во вашите места на живеење. Секој ваш потпис ќе значи огромна поддршка и поттик не само за мене лично, туку и за сите наши сограѓани овој процес ќе биде знак дека сме обединети околу заедничката: сите за Македонија, вели Силјановска.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -