Sun. Sep 24th, 2023

Јелена Карлеуша чија мајка го загуби својот живот, не може да се помири со загубата. Сите пријатели и колеги се исплашени за пејачката која е на силни седативи и само гледа во една точка, пишуваат српските медиуми.

Во тешките моменти и стигнало писмо во поштенското сандаче, а било од Здравко Чолиќ.

– Никој не очекувал една таква ѕвезда да и пише по пошта, а таа ја почувствувала неговата поддршка, за жал поради голема трагедија, вели извор.

Дивна за жал не напушти прерано поради тешка и долга болест.

Leave a Reply

Your email address will not be published.