Sun. Sep 24th, 2023

Властите во Калифорнија го затворија кафулето во кое шанкерките служеа кафе облечени само во бикини.

Кафулето ја загуби лиценцата откако локалните власти на градот Американ Кенјон изгласаа дас е затвори , зашто наликувал на клуб за возрасни.

Кафулиња од истиот бренд беа отворени на повеќе места во Сан Франциско и околината , а во нив девојките биле облечени само во бикини или во долна облека , често и провокативна.

Токму облеката на девојките станала проблем , откако голем број граѓани се пожалиле во градската управа.

Сопственикот на Ботомс Ап кафулињата Нејт Вилсон вели дека ќе го пресели бизнисот на друго подрачје , а градските власти постапиле незаконски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.