Fri. Sep 22nd, 2023

Кандидатката за претседателка од ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова на својот новоотворен Твитер профил започна хаштаг #СтевоИзвини. Во својот твит Силјановска Давкова саркастично му се извини на Пендаровски за амнестијата на пратениците кои ги отворија вратите.

Бидејќи мојот противкандидат Стево упорно бара да се правдам за нешто што воопшто не е поврзано со мене, а истото неколку пати и на јавни настапи го имам осудено, еве го прифаќам предизвикот на Стево. СтевоИзвини за тоа што ги амнестиравте вратарите на тероистите, напиша Силјановска.

Leave a Reply

Your email address will not be published.