Потребна е помош за детенце: За 2000 евра тоа повторно ќе може да гледа

0
1
Foto watch

На социјалните мрежи се појави апел за помош на шест годишно детенце. Во апелот се вели:

Шестгодишно детенце го губи видот… За 2000 евра кои, реално, ако се здружиме можеме да ги собереме за 20 минути. 100 денари за секој од нас се едно кафе или пак една кутија цигари од кои денес можеме и да се откажеме.

ГО МОЛАМ секој од вас да сврти на телефонскиот број 143 482 и да помогне. Едно детенце ќе ви биде вечно благодарно, стои во апелот.

Фото

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here