Мисајловски оствари традиционална посета и дружење во дневниот центар „Порака“ (ФОТО)

0
1
Vlatche

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски денеска оствари традиционална посета и дружење во дневниот центар „Порака“.

Тој во посета на овој центар беше заедно со Унијата на Жени на ОК Ѓорче Петров.

-Традиционално дружење со пријателите од дневниот центар “Порака” во Волково заедно со УЖ ОК Ѓорче Петров.

Претопли души кои заслужуваат огромно внимание и почит, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Традиционално дружење со пријателите од дневниот центар “Порака” во Волково заедно со УЖ ОК Ѓорче Петров.Претопли души кои заслужуваат огромно внимание и почит.

Posted by Vlado Misajlovski on Thursday, March 28, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here