21.8 C
Skopje
Sunday, April 14, 2024
Платено политичко рекламирање

Моќно: „Ој, Јано, Јано“ во изведба на најстариот американски народен ансамбл (ВИДЕО)

„The Tamburitzans“ е најстар американски народен ансамбл, кој изведува песни и танц на меѓународни култури.

На репертоарот на The Tamburitzans се најде и прекрасната македонска народна песна „Ој, Јано Јано“. Изведбата на младите девојки во одморалиштето Sunset Vistas ги воодушеви присутните, а особено Македонците низ светот.

Слушнете како тоа звучи.

Had a wonderful free day yesterday in St. Petersburg, FL. We had a mini performance at the Sunset Vistas for a small group of people.

Posted by Tamburitzans on Thursday, March 7, 2019

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави