14.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ-на Тоше Илиевски му е потребна наша помош, завртете на Т-Мобиле 143-132 и на ВИП 143-469

Младиот Тоше Илиевски се бори со тешка болест која бара лекување во странство.

Тој бара од сите кој колку може да му помогнат да замине на лекувањето со цел да го спаси својот живот. Тоше има 30 години и од боледува од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди.

Неговиот апел, погледнете го во продолжение:

Фото

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави