ГДУ: Луѓето кои беа со Љубе Бошковски се вклучуваат активно во кампањата за кандидатот на ГДУ М. Трендафилов Нанче

0
2
Нанче

Соопштение од кампањата на Михаил Трендафилов- Нанче, кандидат за градоначалник на Охрид:

Дел од поранешното раководство на „Обединети за Македонија“- Охрид, се вклучи активно во кампањата за избор на градоначалник на Општина Охрид со поддршка за кандидатот Михаил Трендафилов-Нанче, кој доаѓа од редовите на Граѓанско Демократска Унија-ГДУ.

За време на состанокот со Михаил Трендафилов и претседателот на ГДУ, Петар Колев, поранешните први луѓе на „Обединети за Македонија“ го изразија своето задоволство од фактот што се поголем број поранешни членови на нивната поранешна партија, ќе го поддржат единствениот десничарски кандидат за градоначалничката функција во Општина Охрид.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here