Хит мапа во Европа: Кои зборови ги нервираат Македонците, а кои останатите нации ?

0
1
hit mapa

Ако до сега сте размислувале за тоа кое прашање може да ги изнервира соседите во регионот или пошироко стигнува одговорот.

Погледнете кој зборови најмногу ги нервираат македонците и останатите држави во Европа.

Според податоците кој ги спроведе Редит, најмногу нас не нервира кога не нарекуваат „ Јужни Срби “.

Норвешка ( Дали вие сте западниот дел на Шведска?)

Шведска ( Први во светот по бројот на случаеви на силување) Шкотска ( Каде е тоа во Англија?) Северна Ирска ( Јужна Ирска) Англија (Фокландските острови се аргентински) Португалија ( Вие зборувате бразилски?) Шпанија (Вие сте од Јужна Америка?) Франција( Американските вина се поубави)

Швајцарија( Белгиските чоколади се најубави) Италија( Сакам тестенини со кечап) Словенија( Алпски Срби) Хрватска( Католички Срби) БиХ( Муслимански Срби) Србија(Тесла е Хрват) Австрија( Дали вие сте Германци?)

Романија( Преубава земја. Ја обожавам Будимпешта.) Бугарија( Вие уште користите руско писмо.) Грција( Македонија на Македонците)

Турција( Дали знаете што значи овој збор на арапски?) Полска( Полски логори на смртта) Литванија(Балтик? Вие сте Руси нели?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here