35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Даниел Јовески се прикажа во вистинско светло – Балканот му завидува (ВИДЕО)

На 3-ти Мај минатата недела во Улцин – Црна Гора се одржа спектакалот “Netet e Klipit Shqiptar 2019” фестивал за најдобро музичко видео на балканот, каде охридскиот режисер Даниел Јовески и оваа година имаше учество и номинација на два негови клипови во неколку категории, а освои награда за највисок рејтинг за клипот на Леонора Ајдари – “Male o ju male”.

Конкуренцијата на овој фестивал секоја година станува се посилна и квалитетот на другите продукции се качува на неколку нивоа нагоре – вели Даниел кој веќе 7 години успешно работи на Албанскиот музички пазар.

Во продолжение можете да ги погледнете двете негови видеа:

поврзани објави

Последни објави