Оставиле вклучена камера во кујната – се стаписале кога ја виделе снимката

0
2

Еден брачен пар почнал да забележува како во нивната кујна се случуваат чудни работи.

Знаејќи дека нешто чудно се случува, одлучиле во кујната да постават камера за да видат за што всушност се работи.

Кога ја прегледале снимката, имале што да видат.

Прочитај повеќе вести: Таа има 24 години, а он 68. Само три месеци после венчавката дознале дека се роднински поврзани, дека таа е негова внука.

Додека ги разгледувале семејните албуми, на фотографиите го видела својот татко, син на младоженецот.

„Кога го видов татко ми на тие фотографии, бев очајна“, рекла девојката.

Тоа сознание сепак не ги навело да го прекинат бракот.

„Позади себе имам два брака и немам намера да имам трети“, изјавил мажот кој не сакал да се открие неговиот идентитет. И неговата сопруга или внука нема ништо против бракот.

„Секој пар е различен на друг начин. Нашата врска е толку силна што ни ова не е доволно да не натера да се откажаме од неа.“

Се запознале преку интернет. Тој со првата сопруга и децата нема никаков контакт, вториот брак го завршил откако добил на лотарија неколку милиони долари.

Фото

Парот живее во Мајами, а таа на сајтот за запознавање пишала дека ја избркале од мора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here