fbpx
22.8 C
Skopje

Не ја трга цуцлата од уста и носи пелени: Оваа 21-годишна девојка не е болна, но крие тешка приказна

АКТУЕЛНО

Камила Лола од Швајцарија е 21-годишна девојка која живее живот како бебе и е членка на здужението „Возрасни кои ги сакаат бебешките пелени“.

Таа 24 часа дневно носи цуцла и пелени. Иако некогаш имала проблеми со неконтролирана столица, носењето на пелени го задржала како „хоби“.

Однесувањето како бебе наводно и помага да повторно го преживее детството.

Нејзиното семејство и роднини го прифатиле тоа необично „хоби“, но многу мислат дека тоа е голема лудост и дека треба што поскоро да престане да го прави тоа.

Камила како дете имала голем проблем со диареа.

-Влегов во оваа заедница од тажна причина. Кога бев дете не можев да ја јадам било која храна затоа што се ми предизвикувало диареа. За време на моето детство имав незгоди и во училиште, на летување и со семејството. Затоа не успеав да ги отстранам пелените, открива Камила.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -