23.8 C
Skopje
Thursday, June 13, 2024

Најголема љубов: Мало девојче плаче од среќа кога за првпат ќе ја земе в раце новородената сестра

Мало девојче не можеше да си ги задржи солзите-радосници кога за првпат ја зеде в раце новородената сестричка.

Во видеото, тоа нежно го гали бебенцето додека мајка му го прашува дали ја сака сестра си и што е она што најмногу го сака кај неа. „Сакам сè кај неа“ – вели слаткото девојче.

„Најубавата љубов на светот. Сестри“ – пишува во описот.

Foto

поврзани објави

Последни објави