21.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Булеварко: Политичарите во Македонија во 2019 сакаат да бидат Љубчо Георгиевски од 1991 година

Политичарите во Македонија во 2019, сакаат да бидат Љубчо Ѓеоргиевски од 1991. Колку години каснат?

Најплуканиот но и и најконзистентниот политичар во историјата на Македонија.

Па денес Стево, Рада, и многу други, да бидат повеќе Љубчо и од самиот Љубчо, а во 2001 го плукаа за еден договор за пријателство кој беше многу поповолен за Македонија од овој денешниов….. Ах бе популисти. Тогаш Љубчо ја продаваше Македонија според вас, а денес измислувате топла вода као, па кажувате како требе, а како не требе. Народ гледа, стои во фејсбук објавата на страница „Приказни од булеварот“.

Политичарите во Македонија во 2019, сакаат да бидат Љубчо Ѓеоргиевски од 1991….Колку години каснат? 🤔.Најплуканиот но…

Posted by Приказни од булеварот on Saturday, June 22, 2019

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави