(Видео) Како на филм: Двајца кинези со сатар се пресметуваат со друго лице во Лептокарија

0
1
foto

За што точно станува збор и зошто воопшто дошло до физичка пресметка меѓу двајцата кинези (машко и женско) со другото лице не знаеме, но она што загрижува во самото видео е дека двете лица поседуваат сатар, со кој сакаат да го нападнат третото лице.

Пресметката е документирана со две видеа објавени на социајлните мрежи и на македонските медиуми, а на неа убаво се гледа дека лицето го удира по кинезот, откако тој и девојката буквално претходно го бркаат со сатар. Кој и зошто ја поттикнал пресметката немаме информации. Видеото во продолжение:

https://www.facebook.com/dinoavr/videos/2540788165974133/

Линк и од второто видео на кое се гледа како мажот (кинез) со сатар го брка третото лице.

https://www.facebook.com/dinoavr/videos/2540788892640727/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here