fbpx
0.8 C
Skopje

Илиевски: На 8 милиони планиран рекет во кој она е клучна ја сомничат за 5000 еур, ова е приказна за мали деца

АКТУЕЛНО

Фарса, дефиниција: На 8 милиони планиран рекет во кој она е клучна ја сомничат за 5000 еур! награда (итоа во мебел 🙂 ) што носи казна ДО 5 години, бидејќи е обвинител, неосудувана, бла, бла.

Ќе добие 1-1,5 години. Втора инстанца ќе и ја укине или промени во условна. Во меѓувреме ќе и одземат пасош и ќе и го накршат.

Ова ќе застане тука, без Фрикишики, а на контра за баланс во вселената ќе приберат 10+ од спротивен табор за накриво гледање и погрешно мислење.

Така да, точно е едино дека СЈО замина заувјек, реално. А дека ова е неселективна правда е приказна за мали деца и, да повториме, ФАРСА.

Но, ко и секоја фарса, ќе заврши, напиша на Фејсбук, Богдан Илиевски.

Фарса, дефиниција:На 8 милиони планиран рекет во кој она е клучна ја сомничат за 5000 еур! награда (итоа во мебел 🙂 )…

Posted by Богдан Илиевски on Wednesday, August 21, 2019

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -