fbpx
11.8 C
Skopje

Купување со сопругата или девојката – вака изгледаат тие машки маки

АКТУЕЛНО

Секој припадник на погрубиот пол кој барем еднаш излегол со неговата понежна половина на „шопинг“, гарант ги има искусено овие маки и знае за што станува збор.

Foto

Црнецот си игра веројатно некоја игрица на телефон или пак можеби гледа во некоја жена на телефон, но сигурно не гледа во гардеробата која планира да ја купи неговата жена. За разлика од него другаров во следната фотографија не успеал да најде столче па морал да седне на земја.

Foto

Нивниот постар другар, фраеров со шеширчето сигурно заспал дури ја чекал својата сопруга.

Foto

Но, не бил единствен.

Foto

Пријателов пак можеби размислува за некоја чашка ракивче или пивце.

Foto

Заедничко за сите е дека не сакаат да бидат таму каде што се наоѓаат, а тоа е на шопинг со своите сопруги.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -