11.8 C
Skopje
Sunday, April 14, 2024
Платено политичко рекламирање

Македонка испеа македонска песна на највисоката точка на планината на Боговите (Видео)

“Среќата се множи кога се споделува…

Бескрајно се радувам што можам со вас да споделам еден од за мене најсреќните мигови, погледи и чувства –
највисоката точка на планнината на Боговите – МИТИКАС, ОЛИМП ( 2918 м.н.в. ).

Низ сите патешествија по патот – вие сте ми голема инспирација и ви благодарам за тоа.

На едно изгрејсонце во висините, со поглед кон Солунско поле , јас му/ви испеав песна…

– Врба ми изникнала” – објави на свјот Фејсбук профил Зарина Првасевда

Среќата се множи кога се споделува…Бескрајно се радувам што можам со вас да споделам еден од за мене најсреќните мигови, погледи и чувства – највисоката точка на планнината на Боговите – МИТИКАС, ОЛИМП ( 2918 м.н.в. ).Низ сите патешествија по патот – вие сте ми голема инспирација и ви благодарам за тоа.На едно изгрејсонце во висините, со поглед кон Солунско поле , јас му/ви испеав песна… – Врба ми изникнала – Видео: Кирку СотировскиВидео едитинг : Сашо Поповски

Posted by Zarina Prvasevda on Wednesday, August 21, 2019

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави