fbpx
18.8 C
Skopje

(Видео) Реакцијата на овие деца кога во живо ќе ги видат своите идоли

АКТУЕЛНО

Секое ракување, прегратка или поздрав со својот идол не само за децата за сите претставува нешто што не се заборава.

Овие деца ги запознаа своите фудбалски идоли и секој на различен начин ја доживеа средбата. Некои од нив плачат, други остануваат со отворена уста, трети се фрлаат во нивна прегратка. Ова е доказ дека фудбалот е повеќе од спорт. Фудбалот е емоција, фудбалот е љубов.

Погледнете ги реакциите на овие деца кои овие моменти никогаш нема да ги заборават.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -