Mon. Oct 2nd, 2023

Градонагачлникот на Град Скопје, Петре Шилегов на својот Фејсбук профил сподели видео и фотографија, на која се гледа како маж го уништува зелениот кров на ГТЦ.

-Зелениот кров на ГТЦ …И сторителот !!! Нема да застанеме заради вакви “луѓе”. Скопје ќе го биде. Сакал некој или не !!!, напиша Шилегов.

Веројатно сторителот не знаел дека таму се поставени камери, при што целосно го уништува тој дел, а потоа заминува и чекори слободно низ ГТЦ, разговарајќи на мобилен телефон.

Под видеото веќе има бројни коментари, кои можете да ги прочитате во продолжение:

https://www.facebook.com/petreshilegov/posts/2979591922265386

One thought on “Петре Шилегов објави видео: Маж се качи кај зелениот кров и дивееше – камерите го уловија”

Leave a Reply

Your email address will not be published.