Sun. Oct 1st, 2023

Џастин Бибер кој е еден од најпознатите музички имиња во светот, побара од неговите следачи да го следат Исус на неговиот најнов пост на Инстаграм. Во неговата објава, тој пишува: Што би било ако почнете да му верувате на Исус. Пејачот е познат по своите инспиративни пораки на Инстаграм кои често ги објавува.

Тој и неговата сопруга која е исто така голем верник се познати по делењето на нивната верба јавно. Таа во едно интервју има изјавено: Одлучивме да немаме односи пред нашиот брак и на тој начин да бидеме поблиску до Бог.

Истото мислење го дели и Џастин. Тој рече дека Бог сака да не заштити од повредување и болка. Момчиња и девојчињата често го прават тоа поради тоа што им недостига самодоверба. Решив да се посветам на Бог бидејќи тоа е најдобриот начин за мојата душа, заклучува Бибер.

Идолот на милиони тинејџери, Џастин Бибер и на неговата вереница Хејли Болдвин го кажаа „судбоносното да“ во 2018 година.

One thought on “Џастин Бибер побара неговите 117 милиони следачи да го следат Исус”

Leave a Reply

Your email address will not be published.