Sun. Oct 1st, 2023

„Мојот став не се однесуваше на министерката туку се однесуваше на Зоран Заев. Да појаснам, никогаш не сум промовирал сексистички ставови, ниту се дел од мојот карактер и светоглед. Напротив реагирав на прес-конференцијата на која што Зоран Заев ја злоупотреби Нина, новата министерка, да го презентира, по само два дена на таа функција, ребалансот кој што не е нејзин, притоа претставувајќи ја и во потчинета ситуација, да не и дозволи да одговори ниту на новинарско прашање, барем од она што го видов.

Апсолутно сметам дека ова е само едно извртување и спин на една изјава која што ја претставува релноста, а тоа е дека постоти едно однесување, потчинетост на Зоран Заев кон Министерството за финансии кое што го киднапира и очигледни се неговите намери да не ги дигне рацете од него.

Групировка е само едно несреќно изведување од нејзината претходна работа. А ‘Џирло девојка’ за оние што не знаат, е основата на она што се нарекува Али експрес трговија

Сексизмот на Зоран Заев е што ја злоупотребува Нина да го претстави неговиот ребаланс Жалам ако некој е доведен во заблуда со извитоперувањето на мојот став”, рече Стоилковски.

По оваа изјава, на неговиот Фејсбук профил повторно се дообјаснуваше и напиша дека се кае ако напишаното било погрешно протолкувано.

2 thought on “Се огласи портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ кој бара прошка бидејќи како човек може ненамерно да погрешил”
  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  2. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published.