Sun. Sep 24th, 2023

Во Полска на патот ДК1 во близина на Пјотркув кај Вола Рокџивка на патот кон Варшава се случил огромен сообраќаен хаос, во кој учествувале два камиони.

Како што пренесуваат медиумите од оваа државата, во судирот на два камиони, што се случило во вторникот после 16 часот, животот го загубил 35-годишен Македонец. Лицето кое зaгинa во нecреќата, е 35 годишен Македонец.

Повеќе фотографии и видео од несреќата објави порталот „https://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl“, а сите неубави снимки можете да ги погледнете на ЛИНКОТ.

One thought on “Во страотен судир во Полска – жртвата е Македонец”
  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.