Fri. Sep 22nd, 2023

Коди Ли никако не дозволува слепилото и аутизмот да му застанат на патот кон победата во „America’s Got Talent“.

23-годишното момче повторно ги одушеви и жирито и публиката со изведбата на „You Are The Reason“ во полуфиналето на музичкото шоу.

Сајмон Кауел не пропушти да истакне дека истата таа песна свиреше во позадина кога Коди доби „златно копче“ за време на аудициите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.