27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

(Видео) Необичен звук се слушна од женскиот тоалет – вработените имало што да видат

Гости и вработените во хотел во Монтана во САД биле прилично шокирани кога откриле кој се крие во женскиот тоалет.

Во лавабото лежело младо мече кое изгледало како да е вчудоневидено од просторијата во која се наоѓало.

„Црно мече го нашло патот од прозорот до женскиот тоалет“, соопштиле од хотелот.

Тие се заблагодариле на шерифот и вработените во одделот за дивина, бидејќи се згрижиле за гостите, истовремено овозможувајќи им искуство кое се случува еднаш во животот.

„Беа професионални и сите не научија нешто за природата“, додале тие.

Спасувачите морале да го успијат мечето, па на крајот го изнеле од хотелот и го пуштиле во дивината.

We had a surprise visitor last night in the hotel lobby. A yearling black bear found its way through a window into the ladies' room. Huge shoutout to Gallatin County Sheriff's Office and Montana Fish, Wildlife & Parks for keeping our guests safe, while recognizing what a once-in-a-lifetime experience it was. They were professional and safe, and provided a great opportunity for folks to learn a little bit about wildlife management. #buckst4 #visitbigsky #yellowstonecountry #beyondyellowstone

Posted by Buck's T-4 Lodge & Restaurant on Sunday, September 1, 2019

поврзани објави

Последни објави