Секунди ја делеа од несреќа – лифтот можеше да ја згмечи (Видео)

1
7
Foto

Секунди делеа жена од тоа да биде згмечена од лифтот кој се расипал. Наеднаш лифтот почнал да се движи додека жената излегувала од него.

Кинеските медиуми ја објавија оваа снимка која е забележана на безбедносните камери на почетокот на август. Две жени биле во лифтот кој застанал на приземје и престанал да се движи. И двете жени биле збунети.

Една од нив, која во раката држала послужавник со чинија супа, тргнала да излегува надвор и да провери што не е во ред. Со едната нога беше дури излезена, кога наеднаш лифотот почнал да се движи и за малку и за цела среќа не ја фати.

Медиумите не пренесоа дали оваа дефект, кој скоро ќе се претвореше во трагедија, ја испитува власта.

1 COMMENT

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here