18.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

Дали добро гледате, на фотографијата има 12 луѓе – колку вие пронајдовте?

Нема да верувате, на оваа фотографија скриени се 12 луѓе, дали гледате барем некои од нив?

Фотографија на камуфлирани британски војници го остави интернетот во чудење. На неа се скриени 12 луѓе.

Станува збор за една од најелитните единици на британската војска, а фотографијата е направена во шума во Брунеи, каде елитната единица поминува посебна обука.

– Ова е Household Cavalry Regiment работи најдобро. Единицата во џунглата во Брунее ги усовршува виталните вештини кои би можеле да спасат животи во идните операции, напишаа на социјалните мрежи каде фотографијата стана хит. Многумина не можат едноставно да ги видат сите скриени војници. Колку гледате вие?

поврзани објави

Последни објави