Fri. Sep 22nd, 2023

„Изјавата што ја дал Мухамед Зекири е целосна лага и клевета.

Најостро ги демантирам манипулациите дека некој од моето обезбедување го нападнал.

Доколку во најкус можен рок не се извини, против него и против медиумите кои шират вакви дезинформации ќе следуваат тужби.“ вели Сашо Мијалков преку писмено соопштение.

Leave a Reply

Your email address will not be published.