fbpx
35.8 C
Skopje

ИНСПИРАТИВНО ВИДЕО: Никогаш не се откажувај! Биди посилен од противникот!

АКТУЕЛНО

Без разлика што се случува и колку тешкотии имаме во дадени ситуации од нашиот живот, колку и да изгледа посилен „противникот“ од нас, секогаш има причина да продолжиш напред. Најсилната и најмоќната причина зошто треба да продолжите напред, да се борите се состои во само еден збор – ЖИВОТ!

Ако се откажете, вие сте единствените губитници, вие сте единствените кои можат да загубат нешто, затоа главата горе и учете од ова храбро, силно момче кое и покрај тешкотиите со кои се соочил во животот не се откажал и направил многу повеќе од некои кои ги имаат сите услови да го сторат истото што тој го сторил.

Inspirational! 🙌💪

Posted by SPORTbible on Tuesday, February 21, 2017

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -