fbpx
35.8 C
Skopje

ВИДЕО: Загубил облог, по што испил цело шише текила – набрзо починал

АКТУЕЛНО

Забава помеѓу пријатели имала трагичен крај, откако од голема среќа, 23. годишниот Келвин Рафаел Мејиа испил цело шише текила, по што починал.

Келвин имал облог со своите пријатели, при што освоил неверојатни 630 долари. Сето тоа било повод за него, да испие целосно шише текила на екс.

Само неколку минути подоцна, Келвин паднал на земја, при што починал од труење од алкохол. Од менаџментот на клубот одбиле да прифатат одговорност за овој настан.

За да биде сето тоа уште потрагично, некој го евидентирал со видео запис.

https://www.youtube.com/watch?v=ccI22ptREcU&feature=youtu.be

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -