Fri. Sep 22nd, 2023

Ако мислевте дека изведбата на песната „Оган под ѕвездите“ е врвот кој можат да го достигнат девојките од Шербет, тогаш грешите.

Денеска, распеаното трио од Тетово – Шербет, ги изненади нивните фанови со уште една извонредна изведба, овој пат на песната „Еден бакнеж“

Ние ги слушнавме и останавме воодушевени, а вам во прилог ви е видеото на кое може да слушнете како звучи нивната прекрасна изведба на оваа преубава песна од Нина Спирова.

https://www.facebook.com/sherbeti/videos/274448822976837/

Leave a Reply

Your email address will not be published.